Header ads

Header ads
» » » » AK Parti'de Saffet Duran güven tazeledi

AK Parti Hadim ilçe teşkilatında, Saffet Duran yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi belediye düğün salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığı’nı AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal’ın yaptığı kongrede, yönetim kurulu, faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Başkanlık görevine yeniden aday olan Saffet Duran, yaptığı konuşmada, “AK Parti bundan tam 16 yıl önce kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözüyle kuruldu. Ve o tarihten bu yana hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüdüğümüz bu kutlu yolculukta en önemli seçim 2019 yılında yapılacak olan seçimlerdir. 2019 seçimleri için yük olan değil yük alan teşkilat olacağız. Çalınmadık kapı girilmedik ev gezilmedik bir karış yol kalmayacak” dedi.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Hadimioğlu, “İlçe başkanımız ile birlikte el ele vererek hizmet ettik. Teşkilatımız ile olan birlik ve beraberliğimiz Konya genelinde örnek gösterilmiştir. Teşkilat belediye birlikteliği, milletvekillerimiz ile olan ilişkilerimiz ve hükümetimizle olan bağımız noktasında ilçemiz ön sıralarda yer aldığına inanıyorum" dedi.

Kongreye katılan AK Parti Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli ise ilçe teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. AK Parti’nin kuruluşundan günümüze kadar 12 seçim geçirdiğini belirten Kaleli, “Partimiz 4 adet genel başkan çıkarmış, 4 adet başbakan çıkarmış ve 2 adet cumhurbaşkanı çıkarmış bir partidir. Bir taraftan parti içindeki yapılanmalarını ayakta tutmaya çalışırken diğer taraftan da ülkeye hizmet etmeye çalışan bir parti olmuştur” dedi. Kongrede tek listeyle yapılan seçim sonucunda Duran, yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye AK Parti Konya Milletvekilleri Muhammed Uğur Kaleli ve Ömer Ünal, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.












Yazar Ramazan Bilgili

Elbet başaracağız: Hissin galeyanıyla değil, fikrin heyecanıyla !
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yanıtla